Компанія «ТЕРРА ФУД», лідер молочного ринку України, повідомляє про розширення портфеля ТМ «Ферма» лінійкою молочної продукції «Фермерські традиції». Новинки виробляються спеціальним фермерським способом, який дозволяє зберегти натуральність, яскравий кисломолочний смак і аромат продукту. «Фермерські традиції» стануть справжньою знахідкою для тих, хто обирає натуральні молочні продукти.

«Фермерські традиції» представлені трьома молочними продуктами «по-фермерські»: термостатний кефір 2,5%, термостатна сметана 15% та 20%, а так само справжній твердий фермерський сир 50%. Сметана та кефір, сквашують за особливою фермерської технологією, мають густу консистенцію, одночасно ніжний і щільний згусток, який приємно їсти просто ложкою. Для цього натуральне молоко та живу закваску з кисломолочними бактеріями розливають в індивідуальні стаканчики і пляшки, після чого для сквашування їх відправляють до спеціальною термостатної камери. Ніжний твердий сир «Фермерські традиції» створюється за унікальними рецептами фермерів Поділля. Завдяки делікатної обробці молока при низьких температурах, сир має характерний молочний смак з легкою кислинкою та приємну м'яку консистенцію.

Споживання продукції лінійки «Фермерські традиції» щодня, допоможе організму людини нормалізувати травлення і мікрофлору кишечнику, а також прискорити обмін речовин та підвищити тонус організму.

Всі молочні продукти ТМ «Ферма» виробляються з натурального фермерського молока сучасних українських ферм, де дбайливо доглядають за коровами, а отримане молоко дбайливо очищають, зберігаючи його первозданність і натуральність.