Восени 2016 року пастеризоване молоко ТМ «Ферма» 2,5% успішно пройшло перевірку Центром незалежних експертиз «ТЕСТ» з максимально можливою оцінкою «Відмінно». Експерти Центру, спільно з лабораторіями, досліджували молоко за найважливішими для споживачів критеріями: маркування, упаковка, органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники. Важливо відзначити, якість молока ТМ «Ферма» протягом двох років отримує найвищі оцінки у всіх дослідженнях «ТЕСТ», що підтверджує стабільну високу якість молока бренду.

В рамках дослідження експерти перевірили 16 зразків українського молока: 10 зразків промислового молока відомих торгових марок (у тому числі два з них заявлені на упаковці як органічні), а так само 6 зразків базарного молока з різних регіонів України. За висновком Центру експертиз «ТЕСТ», тільки 7 з 16 зразків відповідали стандартам, до 9 зразків виникли серйозні зауваження.

«Молоко — виключно важливий продукт харчування для дорослих і особливо для дітей. Саме тому ми намагаємося перевіряти його кілька разів на рік. Відповідаючи на питання споживачів «Де краще купувати молоко?», я б радив віддати перевагу промисловому молоку з магазину, бажано великих виробників, тому що вони все ж краще контролюють свою продукцію. А ось у базарного молока, скільки разів ми його ні перевіряли, завжди серйозні проблеми з мікробіологією», — коментує результати тесту Валентин Безрукий, керівник Центру експертиз «ТЕСТ».

Продукція ТМ «Ферма» — це натуральні молочні продукти, з любов'ю виготовлені з кращого українського фермерського молока згідно з найвищими державними стандартами якості — ДСТУ