25 вересня ТМ «Ферма» взяла участь в головному молочному святі року — IV «Всеукраїнському Дні молока та сиру», який проходив на Співочому полі в Києві. Відвідувачі локації ТМ «Ферма» вчилися власноруч доїти корову в спеціально доїльному тренажері, дегустували та купували молочну продукцію бренду. Всі покупці брали участь у безпрограшній лотереї, а самих юних відвідувачів виставки чекав дитячий майданчик з цікавими розвагами.

На «Дні молока та сиру» ТМ «Ферма» представила молочну продукцію власного виробництва, яка вже полюбилася споживачам: вершкове масло, вершки, твердий і плавлений сири, сметана, молоко, кисломолочні продукти, м'який сир фета та новинки — йогурти зі злаками і фруктами, а також масло для дітей ТМ «Ферма». Відкриттям для відвідувачів стенду стала дегустація незвичайної, простої та смачної страви — сир фета запечений з цибулею.

ТМ «Ферма» — це натуральні молочні продукти, з любов'ю зроблені з кращого українського молока згідно з найвищими стандартами якості — ДСТУ. Мільйони споживачів по всій Україні переконалися в безкомпромісній якості продукції бренду. Саме тому, компанія впевнено гарантує, що у продуктів ТМ «Ферма» — Якість, як треба! За цими словами стоять ключові принципи виробництва продуктів ТМ «Ферма»: використання тільки натурального молока, відсутність штучних добавок і консервантів, дотримання всіх стандартів виробництва і контролю якості за ДСТУ.

Компанія «ТЕРРА ФУД» об'єднує молочні активи Групи «ТЕРРА ФУД», одного з провідних виробничо-торговельних холдингів України, працюючого в трьох галузях ― молочній, м'ясній та аграрній. Сьогодні «ТЕРРА ФУД» абсолютний лідер у ключових категоріях молочної галузі України: №1 з виробництва молочної продукції, №1 з виробництва фасованого вершкового масла, №1 з виробництва рослинно-вершкової суміші, №1 у сегменті преміальної молочної продукції. Компанія експортує свою продукцію більш ніж до 40 країн світу, серед яких Молдова, Азербайджан, Грузія, Вірменія, Казахстан, Туркменістан, Близький Схід, Балкани та країни північної Африки та Азії.Free Joomla Lightbox Gallery