«ТЕРРА ФУД» представив власну молочну продукцію на SIAL 2016

У жовтні, на міжнародній виставці SIAL 2016, «ТЕРРА ФУД» представив молочну продукцію власних брендів Ferma, Gold Valley, Maxi Fruit, «Тульчинка» та ChocoNutto: рослинно-вершкові суміші, вершкове масло, твердий сир, плавлений сир, сирні продукти, UHT йогурти та шоколадно-горіхову пасту. Особливе захоплення у гостей викликала експортна новинка 2016 — наливний плавлений сирний продукт «Оригінальний» TM «Тульчинка».

«Для українського бізнесу SIAL 2016 — це глобальна міжнародна платформа для презентації компаніями досягнень та інновацій у своїх галузях. Кращі з найкращих обмінюються досвідом створення нових продуктів. На виставці ми познайомилися з великою кількістю потенційних клієнтів та уклали контракти з новими для нас країнами. Стенд «ТЕРРА ФУД» користувався підвищеною увагою, а під час дегустацій відвідувачі відзначили високу якість та відмінний смак нашої продукції», — Дмитро Шульмейстер, Директор департаменту міжнародних продажів ТОВ «ТЕРРА ФУД».

Виставка SIAL 2016 — це масштабна авторитетна подія для всіх фахівців світової харчової індустрії. Під час виставки відомі виробники демонстрували новітні досягнення у створенні інноваційних та якісних молочних продуктів. Було представлено 7 000 компаній із 104 країн. Загалом подію відвідало більше 150 000 гостей, серед яких найбільші делегації спостерігалися з країн Близького сходу, Азії та Африки. Цього року на секції SIAL INNOVATION відвідувачів вразили інноваційні молочні продукти, серед яких, наприклад, натуральні різнокольорові сири.

Компанія «ТЕРРА ФУД» — №1 з виробництва молочної продукції в Україні. Абсолютний лідер з виробництва та продажу фасованого вершкового масла, лідер у виробництві рослинно-вершкових сумішей та лідер в сегменті преміальної молочної продукції в Україні. «ТЕРРА ФУД» об'єднує молочні активи Групи «ТЕРРА ФУД» — одного з найбільших українських вертикально інтегрованих холдингів, розвиваючого бізнес у трьох галузях (молочна, м'ясна, агро), з виробничими майданчиками в Україні. Виробничі потужності «ТЕРРА ФУД» налічують 19 заводів. Компанія є сильним гравцем на міжнародному ринку, продукція експортується більш ніж до 40 країн світу.