Компанія «ТЕРРА ФУД» очолила рейтинг найбільших молочних компаній в Україні, про це повідомляє журнал LandLord у своєму вересневому номері. Також у номері опубліковано ексклюзивне інтерв'ю Генерального директора «ТЕРРА ФУД» Фортунато Гуадалупі — «Віддаю перевагу керуванню людьми, а не процесами».

Починаючи з 2014 року, «ТЕРРА ФУД» — №1 у виробництві молочної продукції в Україні, абсолютний лідер з виробництва та продажу фасованого вершкового масла і рослинно-вершкових сумішей. У 2016 році компанія стала №1 з виробництва та продажу плавленого сиру в Україні.

Сьогодні компанія об'єднує молочні активи Групи «ТЕРРА ФУД» — одного з найбільших українських вертикально-інтегрованих холдингів, розвиваючого бізнес в трьох галузях (молочна, м'ясна, агро). «ТЕРРА ФУД» виробляє широкий асортимент якісної молочної продукції та є сильним гравцем на міжнародному ринку, експортуючи продукцію більш ніж до 40 країн світу.

Ключові бренди компанії: «Ферма», «Тульчинка», Premialle, «Біла лінія».