Ексклюзивне інтерв'ю Фортунато Гуадалупі для LandLord: «Віддаю перевагу керуванню людьми, а не процесами»

У вересневому номері аграрного глянцю LandLord опубліковано ексклюзивне інтерв'ю Генерального директора «ТЕРРА ФУД» Фортунато Гуадалупі — «Віддаю перевагу керуванню людьми, а не процесами». Фортунато розповів LandLord про те, як досвід роботи в міжнародних компаніях допомагає керувати найбільшим виробником молочної продукції в Україні.

В інтерв'ю Фортунато поділився особистим кейсом по підвищенню рентабельності бізнесу на прикладі «ТЕРРА ФУД»: «... метою бізнесу були обсяги та частка ринку. Це взагалі одна з особливостей українського бізнесу і українського підприємництва — фокусування на обсягах. Але я дотримуюся трохи іншого принципу, коли метою є збільшення рентабельності бізнесу, а обсяг виробництва — всього лише один із засобів її досягнення».

Генеральний директор найбільшої молочної компанії в Україні розповів журналістам яких менеджерів цінує та за що, а також поділився своїм баченням розвитку «ТЕРРА ФУД»: «... Я бачу в Україні неминучий процес консолідації. У цьому процесі є два типи учасників: ті, хто консолідує, і ті, кого консолідують. Наша мета — щоб компанія була з боку переможців, серед тих, хто консолідує».

Повний текст інтерв'ю доступний на нашому сайті або в друкованій версії журналу LandLord за вересень 2016 року.