Компанія «ТЕРРА ФУД» представила власну молочну продукцію бренду «Ферма» на найбільшому «Сорочинському ярмарку» в Україні. Відвідувачам ярмарку були представлені новинки бренду і вже улюблені продукти ТМ «Ферма»: молоко, кисломолочні продукти, йогурти, вершкове масло, м'який сир фета, твердий та плавлені сири. Особливий інтерес викликали нові йогурти зі злаками та фруктами, м'який сир фета та новинка — вершкове масло для дітей ТМ «Ферма». Стенд бренду включав 4 великі локації і вражав своїм масштабом — 80 квадратних метрів. Зона дегустацій і продажу, майданчик для творчості дітей, розважальна зона з розіграшем пам'ятних призів — все це було доступно відвідувачам протягом всього ярмарку. Під час урочистого закриття ярмарку, стенд ТМ «Ферма» був визнаний найбільшим і найбільш відвідуваним серед стендів молочних компаній.

ТМ «Ферма» — це натуральні молочні продукти, з любов'ю зроблені з кращого українського молока згідно з найвищими стандартами якості — ДСТУ. Мільйони споживачів по всій Україні переконалися в безкомпромісній якості продукції бренду. Саме тому, компанія впевнено гарантує, що у продуктів ТМ «Ферма» — Якість, як треба! За цими словами стоять ключові принципи виробництва продуктів ТМ «Ферма»: використання тільки натурального молока, відсутність штучних добавок і консервантів, дотримання всіх стандартів виробництва і контролю якості за ДСТУ.

Національний «Сорочинський ярмарок» 2016 традиційно відбувся в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Цього року ярмарок був присвячений 25-ій річниці Незалежності України та проходив під гаслом «Цвіте ярмарок — цвіте Україна». За своїм розмахом, кількістю учасників і відвідувачів, ярмарок став наймасштабнішим за останні чотири роки. Участь у події взяли понад 1000 компанії. Були представлені всі без винятку області України, а також такі країни, як Азербайджан, Білорусь, В'єтнам, Грузія, Індія, Пакистан, Шрі-Ланка та інші. Ярмарок відвідали народні депутати, посли іноземних держав, акредитовані в Україні, і представники всіх центральних і багатьох регіональних ЗМІ, а також до мільйона гостей.

Компанія «ТЕРРА ФУД» об'єднує молочні активи Групи «ТЕРРА ФУД», одного з провідних виробничо-торговельних холдингів України, працюючого в трьох галузях ― молочній, м'ясній та аграрній. Сьогодні «ТЕРРА ФУД» абсолютний лідер у ключових категоріях молочної галузі України: №1 з виробництва молочної продукції, №1 з виробництва фасованого вершкового масла, №1 з виробництва рослинно-вершкової суміші, №1 у сегменті преміальної молочної продукції. Компанія експортує свою продукцію більш ніж до 40 країн світу, серед яких Молдова, Азербайджан, Грузія, Вірменія, Казахстан, Туркменістан, Близький Схід, Балкани та країни північної Африки та Азії.