Виробник гнучких пакувальних матеріалів IMMER Group почав промислове виробництво пакетів BOX (3D) і GUSSET (2D).

BOX POUCHES 3D можна використовувати для упаковки декількох продуктів в одну упаковку, наприклад, суху речовину та рідину, необхідну для приготування готового продукту. GUSSET POUCH 2D - зручний у використанні і міцний пакет можна виробляти в різних розмірах з бічними складками, а також з центральними і поперечними швами.

Повний виробничий цикл проводиться на заводі IMMER Digital. За словами президента IMMER Group Ірини Мірошник, сучасне виробництво вже давно вийшло за рамки виготовлення продукції. «Ми пропонуємо ринку конкурентні пакувальні рішення. 3D пакети - чудова упаковка для цілого ряду харчових продуктів, як з точки зору зберігання і транспортування, так і з позиції екологічності, безпеки і маркетингу. Вони безумовно стійкі і стабільні, тому ідеально підходять для розміщення на полицях супермаркетів», - зазначила Ірина Мірошник.

При їх виробництві можна об'єднувати кілька різних матеріалів, що значно підвищує функціональні характеристики упаковки і її зручність для споживача. Друк можливий на всіх сторонах пакета, а технологія цифрового друку дозволяє створити унікальний дизайн для кожної окремої упаковки.

Завдяки можливості виробляти пакети GUSSET POUCH 2D великих розмірів, даний тип упаковки часто використовується для упаковки тваринного корму, сухих будівельних матеріалів, побутової хімії, а також користується великою популярністю для упаковки бакалійних продуктів, кави та інших сипучих харчових продуктів.

Більш детальна інформація: www.immer.group

Довідка: IMMER Group - один з найбільших світових виробників гнучких пакувальних матеріалів, плівок і етикеток. IMMER Group - міжнародна група компаній, до якої входять IMMER Ukrplastic, IMMER Digital і IMMER Design Studio. IMMER Group забезпечує повний цикл виробництва гнучких пакувальних матеріалів і використовує широкий спектр технологій.

Історія IMMER GROUP почалася в 1927 році і вже понад 20 років забезпечує повний цикл виробництва гнучких пакувальних матеріалів. Група підприємств входить до ТОП-15 європейських виробників галузі. IMMER GROUP є членом Європейської асоціації гнучкої упаковки, ERA, WPO. Компанія є активним учасником екологічної ініціативи Safe Food і Responsible Care