Компанія IMMER-Ukrplastic успішно пройшла ресертифікаційний аудит FDA / IMS (Управління продовольства та медикаментів США).  В ході перевірки аудитор «Harold Wainess & Assosiates» перевірив відповідність підприємства вимогам GMP, а також хімічні, мікробіологічні характеристики продукції на предмет якості та харчової безпеки.

За словами президента IMMER Group Ірини Мірошник, компанія щорічно підтверджує високий рівень безпеки виробництва, сировини та виробленої продукції. «Міжнародний сертифікат FDA передбачає регулярну перевірку відповідності найбільшій кількості критеріїв безпеки на всіх етапах виробництва продукції. В тому числі, на хімічну та мікробіологічну безпеку. Ресертифікація FDA / IMS в черговий раз підтверджує виконання нами зобов'язань перед клієнтами та партнерами », - зазначила Ірина Мірошник.

Нагадаємо, що IMMER-Ukrplastic  включено до офіційного списку постачальників пакувальних матеріалів для молочної продукції на території США, Канади та Австралії, а також країн, які приймають сертифікат FDA як статусний. Всі виробники продукції, які зацікавлені в розширенні ринку продажу в цих країнах, можуть використовувати упаковку IMMER-Ukrplastic  як сертифікований продукт, що відповідає всім вимогам внутрішнього ринку цих країн.

Більш докладна інформація на сайтах:

Довідка: IMMER-Ukrplastic є частиною міжнародного холдингу IMMER GROUP - одного зі світових виробників гнучких пакувальних матеріалів та етикетки для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. До холдингу входить завод IMMER Digital, спеціалізований на технологіях цифрового друку, DESIGN STUDIO.

Історія IMMER GROUP почалася в 1927 році і понад 20 років компанія забезпечує повний цикл виробництва гнучких пакувальних матеріалів. Група підприємств входить до ТОП-15 європейських виробників галузі. IMMER GROUP є членом Європейської асоціації гнучкої упаковки, ERA, WPO. Компанія є активним учасником екологічних ініціатив Safe Food та Responsible Care.