Напередодні Міжнародного Дня Захисту Дітей компанія «Люстдорф» підготувала цікаві продуктові новинки для діток та їхніх батьків. З кінця травня 2016 р. під ТМ «Селянське»® «Малюкам» на український ринок виводяться одразу два нових продукту:

• Ультрапастеризоване молоко для дітей від 9-ти місяців, жирністю 3,2 % в стійкій упаковці Tetra Gemina Aseptic, ємністю 950г,

• Ультрапастеризоване молоко для дітей від 3-х років, жирністю 2,6 % в м'якій упаковці Tetra Fino Aseptic, ємністю 900г.

Понад 14-ти років під широко відомим в Україні та ближньому зарубіжжі брендом «Селянське»® випускається високоякісна молочна продукція, якій віддають свою довіру та перевагу мільйони українців і зарубіжних споживачів. Саме завдяки такій високій оцінці та прихильності споживачів на світ з'явилася нова лінійка продуктів для найменших і найулюбленіших українців.

Кожна любляча мама і кожен турботливий тато оточують свого малюка тільки найкращим і корисним, тому дуже рекомендуємо їм взяти собі до уваги наступні важливі факти щодо дитячої молочної продукції виробництва компанії «Люстдорф»:

• сучасний Завод ТОВ «Люстдоррф» обладнаний окремою спеціалізованою виробничою лінією, на якій випускається виключно продукція для дітей;

• компанія «Люстдорф» має доступ до високоякісної молочної сировини, необхідної для виробництва дитячих продуктів, яке відбирається в спеціалізованих (сертифікованих для дитячого харчування), сировинних зонах;

• в компанії «Люстдорф» вкрай серйозно ставляться до контролю якості продукції, зокрема контроль характеристик продукції здійснюється на всіх етапах її виробництва;

• для того, щоб дитяча молочна продукція довше зберігала свій смак, свіжість і користь, компанія «Люстдорф» використовує сучасну, екологічну упаковку виробництва шведської компанії «Тетра Пак».

Таким чином, компанія «Люстдорф» рада презентувати всім свої нові продукти, зроблені з любов'ю до малюків.