Справжній молочний сезон ще не почався і виробництво молочної продукції, відповідно, особливо не виросло, пише ІНФАГРО

При цьому перерозподіл використання молока сировини означився вже з початку року. Стрімко падав випуск сирних продуктів, невисокими були показники по маслу і сухому молоку. Обсяги виробництва росли тільки у виробників свіжих молочних продуктів і виробників спредів.

Найближчим часом тенденції зміняться. У березні вже відзначається зниження випуску свіжих молокопродуктів і у квітні він теж не буде особливо високим.

Слід розраховувати на скорочення виробництва сирних продуктів і значне збільшення пропозиції сухих молокопродуктів.

Що стосується сиру і сирних продуктів, то співвідношення обсягів їх випуску в лютому виглядало так:



agronews.ua