У селі Каташин Чечельницького району Вінницької області ввели в експлуатацію сучасний молокопереробний «Villa Milk», який має завершений цикл виробництв – від вирощування кормів, утримання поголів’я молочного стада до переробки молочної сировини та виробництва кінцевого продукту споживання. Про це повідомляє газета «День» .

Нагадаємо, що у селі Сопошин Жовківського району Львівської області відкрили завод із переробки меду і продуктів бджільництва. Підприємство є експортером українського меду.

«Особливість підприємства в тому, що воно має завершений цикл виробництв – від вирощування кормів, утримання поголів’я молочного стада до переробки молочної сировини та виробництва кінцевого продукту споживання. Це дозволяє досягати показників найвищої якості продукції», – сказав його власник Павло Каленич.

Відповідно до вимог міжнародних стандартів на підприємстві впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000. Потужність підприємства складає 5 тонн молока за зміну. З нього наразі виробляють шість видів молочної продукції (молоко, ряжанку, сметану та кефір різної жирності) у майбутньому асортимент поповниться йогуртами, маслом, м’якими сирами та бринзою.

agropolit.com