16 січня поточного року у рамках чергової робочої зустрічі з представниками Світового банку відбулося офіційне вручення перших друкованих примірників довідника «Простежуваність харчових продуктів: основні питання», який було розроблено Проектом Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO).

Участь у заході взяли Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, представник Світового банку Катерина Онул, начальник Управління міжнародного співробітництва Держпродспоживслужби Ольга Шевченко.

Володимир Лапа подякував Проекту за допомогу Україні щодо поширення інформації для операторів ринку та державного сектору стосовно простежуваності харчових продуктів та висловив сподівання на продовження співпраці між Держпродспоживслужбою та Світовим банком в майбутньому.

consumer.gov.ua