Dairy Reporter повідомляє про нову технологію, що розробляється компанією Top BV, Вагенінген, яка дасть можливість голландським фермерам пастеризувати та пакувати молоко від конкретної корови.

Фермер Матіс Баан буде першим, хто впровадить цю технологію у себе на фермі. Він говорить: “Кожна корова унікальна, тому і молоко у кожної корови має свій смак. У однієї він може бути вершковим, зі смаком морозива, у іншої – солодкого смаку”.

У супермаркетах Голландії скоро з’являться пляшки з солодким молоком від корови на ім’я Клара – Клара 8 та від корови Флорті – з вершковим смаком.

На думку Top BV, для менеджерів, що бажають інновацій, в молочній галузі є багато можливостей для реалізації задумів. Протягом останніх двох років компанія працює з кількома фермерами над постачанням на ринок безпечного сирого молока.

infagro.com.ua