Новини Спілки молочних підприємств України

Исследование: 116 млн т молочных продуктов ежегодно теряют до продажи

Согласно исследованию, проведенному Эдинбургским университетом (Великобритания), ежегодно в мире 116 млн т произведенного молока (около 16% мирового объема) утрачивается, сливается или расходуется не по прямому назначению.

Детальніше...

Виробництво сухого молока істотно знизилося і буде продовжувати знижуватися і далі

Сушильний сезон в Україні майже закінчився. Працюючими залишилися кілька заводів, які використовують сировину від населення, яка з літа не дуже подорожчала. – ІНФАГРО

Детальніше...

Тепер українців інформуватимуть про харчові продукти так само, як і європейців – ВР прийняла відповідний закон

6 грудня 2018 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (реєстраційний номер законопроекту 8450).

Детальніше...

Міжнародна стандартизація: Міжнародний стандарт ISO 21041 допоможе порівнювати продукти за ціною

Ціноутворення - це процес створення і формування ціни на товар або послугу, при якому враховуються такі чинники як вартість сировини і виробництва, ситуація на ринку, конкуренція, популярність бренду і якість продукту або послуги тощо.

Детальніше...

«Укрлендфарминг» поддерживает ужесточение в Украине правил реализации и использования антибиотиков в животноводстве

Крупнейший в Украине агрохолдинг «Укрлендфарминг» Олега Бахматюка поддерживает стремление властей ужесточить правила продажи и использования антибиотиков в животноводстве, поскольку их бесконтрольное применение несет большой риск для здоровья человека.

Детальніше...

В Україні зростає прибутковість виробництва молока

Третій місяць поспіль Український молочний індекс (УМІ) демонструє впевнене зростання на фоні падіння світових молочних індексів. У листопаді він зріс на 8,4%, а за три місяці – вже на 28,5%, повідомив економіст інвестиційного центру ФАО Андрій Ярмак, передає agrotimes.

Детальніше...

До уваги суб’єктів господарювання щодо здійснення державного нагляду в 2019 році

Планові заходи державного нагляду (контролю) суб’єктів господарювання у 2019 році здійснюватимуться відповідно до наказу Держпродспоживслужби від 27.11.2018 № 965 «Про затвердження щорічного плану державного контролю Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Детальніше...

Вийшла друга публікація щодо максимально допустимих рівнів вмісту забруднюючих речовин у харчових продуктах у ЄC та КНР

Шановні виробники!

Держпродспоживслужба із задоволенням представляє другу публікацію, присвячену аналізу вимог КНР та ЄС до безпечності харчових продуктів «Максимально допустимі рівні вмісту забруднюючих речовин у харчових продуктах в ЄC та КНР».

Детальніше...

Австралия выступает за четкую систему маркировки мяса и молока

Производителям заменителей мяса и молочных продуктов следует избегать ложной или вводящей в заблуждение маркировки продуктов растительного происхождения, утверждает министр федеральных региональных служб Австралии.

Детальніше...

ВОЛОДИМИР ЛАПА, голова Держпродспоживслужби України: про фальсифікацію молочних продуктів – перевірки, тендери, відповідальність

Основні тези, висловлені у ході панельної дискусії про фальсифікацію молочної продукції на конференції МОЛОЧНИЙ БІЗНЕС-2018 15 листопада.

Детальніше...