Новини Спілки молочних підприємств України

Обрано новий склад Громадської ради при Держпродспоживслужбі

24 жовтня 2018 року відбулися установчі збори Громадської ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Детальніше...

90% ринку виступає проти нинішньої моделі дотацій

При цьому, 100% ринку розуміє, що головна проблема, яка заважає розвиватися аграрному сектору економіки — не розподіл дотацій, а інфраструктурні проблеми і побори силовиків.

Детальніше...

На Херсонщині стартувала інформаційна кампанія щодо захисту прав споживачів

За ініціативи Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та з метою реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, на Херсонщині стартувала інформаційно-просвітницька кампанія щодо законодавчої бази захисту прав споживачів.

Детальніше...

Цена на молоко в Европе не покрывает издержки на производство

Цены на молоко в Бельгии, Люксембурге, Дании, Франции, Германии и Нидерландах в последние шесть лет составляли от 32 до 35 центов за килограмм, в тоже время стоимость производства молока достигала 41-46 цент за килограмм.

Детальніше...

До кінця 2019 року 200 тисяч операторів ринку харчової продукції мають впровадити систему НАССР, - Держпродспоживслужба

Завдяки аналізу критичних та потенційно небезпечних точок виробництва, впроваджуючи принципи НАССР, оператор ринку підвищує безпечність продуктів харчування, які він виробляє чи постачає.

Детальніше...

Україна введе ризикоорієнтований контроль імпорту продуктів

Найближчим часом в Україні запровадять ризикоорієнтований контроль при імпорті харчових продуктів. Про це заявив голова Державної служби з питань безпеки споживання харчових продуктів і захисту споживачів Володимир Лапа, повідомляє прес-служба відомства.

Детальніше...

Впровадження принципів НАССР та підвищення безпечності харчових продуктів відкриє перспективи виходу вітчизняних товаровиробників на нові ринки

Завдяки аналізу критичних та потенційно небезпечних точок виробництва, впроваджуючи принципи НАССР, оператор ринку підвищує безпечність продуктів харчування, які він виробляє чи постачає.

Детальніше...

Ризикоорієнтований контроль щодо продуктів харчування буде запроваджено найближчим часом

Ризикоорієнтований контроль при імпорті харчових продуктів буде запроваджено найближчим часом, повідомив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час ділового форуму «#Перевірок.NET»

Детальніше...

Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за 9 місяців

18 жовтня 2018 року відбулася колегія «Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2018 року та завдання на IV квартал 2018 року».

Детальніше...