Новини Спілки молочних підприємств України

В Україні втратили чинність 90% радянських ГОСТів

Загалом повинні бути скасовані 12090 радянських ГОСТів. Разом з цим 1173 з них залишаються чинними станом на 1 січня 2019 року. З 1 січня 2019 року переважна більшість технічних стандартів Радянського Союзу «ГОСТ»

Детальніше...

Израильское чудо: пять слагаемых молочного успеха в пустыне

Сельскохозяйственная отрасль Израиля за последние 60 лет совершила огромный прорыв. В 1950-х годах продукты питания там выдавались по карточкам, а 80% молока импортировалось.

Детальніше...

Арабские страны планируют создание Таможенного союза

Участники саммита Лиги арабских государств (ЛАГ) по экономическому и социальному развитию в Бейруте объявили о планах создания Таможенного союза и Арабской зоны свободной торговли.

Детальніше...

Відбулось офіційне вручення першого в Україні довідника «Простежуваність харчових продуктів: основні питання»

16 січня поточного року у рамках чергової робочої зустрічі з представниками Світового банку відбулося офіційне вручення перших друкованих примірників довідника «Простежуваність харчових продуктів: основні питання»

Детальніше...

Виробників харчової продукції тепер перевірятимуть без попередження

Заходи державного контролю в 2019 році здійснюватимуться без попередження (повідомлення) оператора ринку, крім аудиту та інших випадків, коли таке попередження є необхідною умовою забезпечення ефективності державного контролю, передає Діловий регіон.

Детальніше...

Экспорт сыров из Украины в прошлом году сократился почти на 10%

Объемы экспорта сыров из Украины в 2018 году составили 8,3 тысячи тонн, что на 7,8% меньше, чем в 2017 году, говорится в таможенной статистике, опубликованной на сайте Государственной фискальной службы (ГФС).

Детальніше...

Уряд затвердив критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1164 затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Детальніше...