Новини Спілки молочних підприємств України

Впровадження принципів НАССР та підвищення безпечності харчових продуктів відкриє перспективи виходу вітчизняних товаровиробників на нові ринки

Завдяки аналізу критичних та потенційно небезпечних точок виробництва, впроваджуючи принципи НАССР, оператор ринку підвищує безпечність продуктів харчування, які він виробляє чи постачає.

Детальніше...

Ризикоорієнтований контроль щодо продуктів харчування буде запроваджено найближчим часом

Ризикоорієнтований контроль при імпорті харчових продуктів буде запроваджено найближчим часом, повідомив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час ділового форуму «#Перевірок.NET»

Детальніше...

Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за 9 місяців

18 жовтня 2018 року відбулася колегія «Про підсумки роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за 9 місяців 2018 року та завдання на IV квартал 2018 року».

Детальніше...

Как упаковывают молочную продукцию в Корее

В южнокорейском Дэджоне в эти дни проходит Всемирный молочный саммит. The DairyNews рассказывает о молочной отрасли Кореи, а также о том, какую молочную продукцию и в какой упаковке предлагают южнокорейские компании потребителям.

Детальніше...

Аграрії представили пропозиції з удосконалення механізму державної підтримки аграрної галузі у 2019 році

ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» (ВАР) розробила пропозиції щодо удосконалення механізму державної підтримки аграрної галузі на 2019 рік, запропонованого урядом, задля уникнення помилок, що були допущені у поточному році.

Детальніше...

Зовнішні продажі сирного продукту скорочуються

З приходом осені ситуація на ринку сиру покращилася. У вересні зросли продажі і на цьому тлі деякі оператори навіть зважилися збільшити ціни. Виросла і експортна ціна сирного продукту.

Детальніше...

Особенности сыра по-французски

Об особенностях производства козьих сыров во Франции рассказали фермеры сегодня на конференции "От козы к сыру - это просто", организованной ДеЛаваль в Москве, пишет The DairyNews.

Детальніше...

Brexit — одна з головних загроз молочної галузі в 2019 році

Brexit — головний потенційний руйнівник світової молочної галузі в 2019 році, про це заявив Джеймс Каффін, представник дослідницького агентства GIRA в ході Всесвітнього Молочного Саміту, який проходить в м. Деджон (Ю. Корея).

Детальніше...

Виробництво та експорт молокопродуктів в Україні продовжує зростати

Незважаючи на зменшення пропозиції вітчизняної молокосировини, виробництво та експорт українських молочних продуктів продовжує зростати.

Детальніше...

В 2027 году Индия и Пакистан будут производить 34% всего молока в мире

В ближайшие 10 лет Индия и Пакистан будут демонстрировать самые высокие темпы роста производства сырого молока в мире, и к 2027 году их доля в на глобальном рынке достигнет 34% процента.

Детальніше...