Куточок споживача

Нові вимоги щодо інформування споживачів про наявність алергенів у харчових продуктах

Вимоги до зазначення у маркуванні харчових продуктах речовин або продуктів, що спричинюють алергічні реакції або непереносимість – алергенів.

Детальніше...

Нові правила інформування споживачів про терміни придатності

6 серпня 2019 року відбулося введення в дію Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який було розроблено за участю фахівців Держпродспоживслужби та експертів Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

Детальніше...

Как выбрать настоящее сливочное масло и не стать жертвой мошенников

Современное развитие технологий позволяет производить псевдомолочные продукты, внешне идентичные натуральным, которые при этом будут на 100% фальсификатом.

Детальніше...

Свыше 60% сливочного масла в Украине — фальсификат

Только 9 торговых марок сливочного масла из 25 протестированных в лабораториях государственного предприятия «Укрметртестстандарт» соответствуют стандартам качества, остальные являются фальсификатом.

Детальніше...