Рослинне молоко корисніше за тваринне?
- Деталі
- Категорія: Куточок споживача
Вимоги до зазначення у маркуванні харчових продуктах речовин або продуктів, що спричинюють алергічні реакції або непереносимість – алергенів.
6 серпня 2019 року відбулося введення в дію Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який було розроблено за участю фахівців Держпродспоживслужби та експертів Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».
Украинцев кормят откровенно некачественными молочными продуктами.
Купуючи у супермаркеті чи на базарі харчі, більшість українців звертають увагу не лише на вартість товару, а й на склад, виробника.
Только 9 торговых марок сливочного масла из 25 протестированных в лабораториях государственного предприятия «Укрметртестстандарт» соответствуют стандартам качества, остальные являются фальсификатом.
На Всесвітньому економічному форумі в Давосі, Швейцарія, 22 січня 2019 компанія посіла перше місце серед 100...
Компанія IMMER Ukrplastic (IMMER Group) отримала найпрестижнішу професійну нагороду поліграфічної...
Виробник гнучких пакувальних матеріалів IMMER Group почав промислове виробництво пакетів BOX (3D)...