Актуально

Сухе термостабільне молоко , так зване HHHS, підходить для виробництва концентрованого та згущеного молока, оскільки воно витримує температуру стерилізації.
Сухе термостабільне молоко , так зване HHHS, підходить для виробництва концентрованого та згущеного молока, оскільки воно витримує температуру стерилізації.

Порошок виготовляється шляхом висушування свіжого пастеризованого знежиреного молока, що піддається конкретній термічній обробці. 

Мета
 цієї теплової обробки полягає в тому, щоб денатурувати білок і отримати термостабільний порошок для запобігти коагуляції білка під час виробництва згущеного молока.   

 За пргнозами аналітикв, споживання згущеного та концентрованого молока продовжує зростати і, як очікуєтьсясереднє щорічне зростання з 2019 до 2024 року буде на рівні 2%. Це зростання буде давати Латинська Америка, Близький Схід і меншою мірою Азія.
Використання свіжого молока в цих регіонах, для виробництва молочних продуктів не стабільне з-за низьких обсягів. Саме тому деякі виробники змушені використовувати сухе молоко ,як замінник рідкого молока.  

Виробництво такого виду сухого молока запускається на заводі в Равенсбурзі (Німеччина).


Джерело: lactalisingredients.com